Poker pemain duwe liwat September kanggo njupuk bagéyan ing GGPoker WSOP Online Seri acara. slot mesin tuntunan saka rintangan. Saben dina, ana soko anyar kanggo njelajah, saka tradisional terus ' em lan Omaha format ouverture geant casino 1er novembre. Liwat 44,000 entri padha katon sak seri, kang kabuka kanggo pemain saka New Jersey lan Nevada ouverture geant casino aix en provence.

Pilihan terakhir bakal duwe luwih acara, nampilaken 54 turnamen ouverture geant casino 1er mai. Ing Acara #14, Joe McKeehen tindak ngarep karo paling gedhé hadiah saka seri, entuk $352,985.34 sak Dhuwur Roller acara ouverture geant casino 8 mai. Paling gedhé kaloro hadiah tindak menyang Nahrain Tamero, juara Acara #31, Ora ana Watesan Hold ' em Juara apa casino wis cedhak beaumont tx.
Acara iki mbayar metu $310,832.83 kanggo panggonan pisanan apa casino ing new kebo michigan.