Amérika Game Association (AGA) wis ditakokake Departemen Kehakiman (DoJ) anyar kuwalikan ing Kabel Tumindak ouverture geant casino 1er mai 2021. Ing DoJ minggu iki ngowahi sawijining September 2011 mratelakake panemume, kang ngandika Kabel Tumindak iki aturan sing mung ditrapake kanggo olahraga totoan apa casino ing tengah saka strip. Undhang-undhang, ditulis ing taun 1961, ngawisi kabeh antar negara bagean wagers diselehake, utawa informasi mbagekke dening telephone utawa kabel komunikasi fasilitas gegayutan gambling apa casino ing lake charles. Ing sawijining anyar sikap, DoJ ngandika Kabel Tumindak ditrapake kanggo kabeh formulir saka gambling – kalebu casino online, poker lan lotre apa casino wis cedhak boardwalk hall ing atlantic city.

Wiwit kuwalikan, DoJ wis ngandika iku bakal ngenteni 90 dina kanggo ngleksanakake sawijining anyar mratelakake panemume apa casino ing fort lauderdale. Sara Slane, ing AGA kang Wakil Presiden Senior saka Umum Urusane, ngandika: "Iku apes Departemen Kehakiman tindak saka uga-diadegaké laku ing reversing sawijining mratelakake panemume sadurungé tanpa alesan milutaken kanggo nglakoni."Nanging, ing 2018 OLC mratelakake panemume ora impact kemampuan kanggo serikat lan suku kanggo legalise lan aturan game ing negara-by-negara lan suku basis, utawa kanggo perusahaan kanggo nyedhiyani macem produk lan hiburan pengalaman kita pelanggan arep."Karo liwat 4,000 aturan lan milyar dolar diparengake kanggo selaras, casino game iku salah siji sing paling highly diatur industri ing negara lan kanggo puluh wis kasedhiya sawijining pelanggan karo nglereni-pinggiran produk aman, diatur lingkungan miturut negara, suku lan federal hukum." black jack pizza cheyenne wyoming.