Ing agustus, UKGC announced sing totoan lisensi padha dibutuhake kanggo sembarang website sing nyedhiyani "layanan dirancang kanggo nggampangake nggawe utawa nrima saka bets antarane wong.' Douglas (digambarke, ora ngagem kupluk), dikenal minangka Nepenthez ing YouTube, nerbitaké video ing game online kanggo 1.3 m pelanggan, karo emphasis ing EA Sports' FIFA produk.
Douglas muncul unconcerned, brushing mati bebaya iki dening matur "Ayo kita padha sumelang ing bab sing jenis kuwi, ya apa casino ing palm springs. Anyar crackdowns dening Tutup pasar wis mimpin akeh kulit camping totoan kanggo curtail totoan kegiatan ing Tutup kang CS:PINDHAH judhul. Dhuwit recehan sing analog kanggo 'tampilan' sing digunakake minangka itungan kanggo nang ing olahraga irah-irahan kaya Counter-Serangan: Koleksi Nyerang, Dota 2, League of Legends lan liya-liyane black jack pizza brighton colorado. On Friday, BBC kacarita sing Essex residents Craig Douglas lan Dylan Rigby wis daya karo mromosiaken lotre lan iklan kabeh gambling black jack pizza colfax denver. Pasangan digawe brief katon ing Birmingham Magistrates' Pengadilan lan bakal duwe terusane pangrungon ing Nov. Ing tangi saka BBC release, PCGamesN.com ndudhuk munggah Twitter ijol-ijolan ing kang Douglas dipun promosiaken FIFA duwit Receh totoan liwat FUTgalaxy situs, kang wis sambungan kanggo co-dipuntudhuh Rigby black jack pizza centennial co. UK Gambling Komisi (UKGC) wis dibukak page bangsa tumindak legal nglibatno olahraga totoan black jack pizza boulder co.