Suncity, kang makaryakke VIP kamar ing loro Solaire lan Melco Makutha kang Kutha Impen Manila lan saged Cagayan Suncity VIP Club, uga wis disavowed sembarang kawruh saka miturut omongane uwong pembayaran. Para pejabat senat nyatet sing Federal Reserve Bank of New York wis ditanggepi a mandeg-pembayaran supaya ing atas saka Bangladeshi bank ing Oct.
Philrem ditransfer liyane $29m menyang akun casino ing Bloomberry Resorts' Solaire Resort & Casino ing Manila, nalika luwih $21m tindak menyang akun gadhahanipun kanggo W├ętan Hawaii Luang Co, kang nganggo casino ing Cagayan Zona Ekonomi Panguwasa. Pindhah pengacara tindak ing kanggo pratelan sing Santos-Deguito takon kanggo patemon karo Pindhah ing Oct carane kanggo pratelan bali gambling losses. Filipina Senat wis nganakake pemeriksaan menyang skandal, lan pejabat bank nekseni ana sing $81m iki ditransfer menyang papat akun ing Rizal Komersial Banking Corp (RCBC) lan mengko nggabungake menyang akun siji rancho mirage casino resort lan spa. 23, sajrone dheweke dinuga ngakoni mbukak akun miturut jeneng lan ana Pindhah $430k kanggo nutup akun ing bid kanggo nutupi munggah transaksi rancho mirage palm ara-ara samun casino.

Santos-Deguito, sing wis nyariosaken dheweke iku kang digunakake minangka tiba-girl, ana nyegah saka ninggalake negara minggu kepungkur sawise Departemen Kehakiman ditanggepi jaga bulletin supaya rancho mirage ca agua caliente casino. Ing sumbangan padha ditanggepi pungkasan taun ing telung awis voucher, ing paling siji kang kabaripun bears Ms randall emmett poker sawise peteng. Standar dipetik Teresita Herbosa matur skandal wis tontonan perlu kanggo "nyekel munggah karo wong-wong mengkono kuwi kegiatan." Global Financial Tumindak Tugas Pasukan (FATF) kabaripun pressuring ing Filipina kanggo mbenake sawijining AML hukum kanggo kalebu kasino.