Swedia game buta, NetEnt, wis dibukak kantor anyar ing London, kanggo ngaktifake perusahaan ngrampungake karo tambah wutah padha ngalami ing pasar UK. Ing kantor-kantor kang adhedhasar ing Stanley Bangunan ing King Salib, bakal ngaktifake perusahaan kurban search ngarsane lan nyedhiyani dhukungan luwih apik kanggo sing operator UK, sing pertunjukan sing casino game black jack pizza cheyenne wy. Karo UK dadi liyane lan liyane penting pasar kanggo NetEnt, bukaan saka kantor ing London nggawe pangertèn sampurna kanggo pangembang game. Anyar NetEnt kantor padha dibukak dening UK Ngatur Direktur, Andy Whitworth, kajawi NetEnt kang Direktur Platform Produk & Layanan, Rob Ambruk.
Ngomentari ing bukaan saka sing anyar kantor London, Andy Whitworth komentar: "We are remen bisa mbukak kanggo bisnis ing UK black jack pizza bonita sumber florida. Kita kudu lokal ngarsane kanggo luwih ndhukung kita pelanggan rego lan tuwuh kita nuduhake pasar. Kita wis direkrut sawetara tombol bakat lan saiki kita miwiti periode recruitment kanggo gelombang kaloro." Sauntara kuwi NetEnt kang Group Chief Executive Officer, Therese Hillman, ngandika: "Iki alam langkah sabanjure lan conto kita prasetya kanggo pasar lokal. Ing UK wis kita paling gedhé pasar, lan kita waca short-term kesempatan kanggo tuwuh kita nuduhake pasar dening kang nyedhaki kita UK basis pelanggan sampeyan bisa nggawe urip sing muter poker online. Kita tambah UK ngarsane iku salah siji saka NetEnt Group strategis tombol gagasan taun iki." aku bisa mbayar ing kaping pirang-pirang ing casino.