klompok casino buruh saka Macau-game basis operator MGM China Holdings Ltd punika kabaripun patemon on Monday (September 15) karo kutha kang Affairs Biro Buruh kanggo sambat babagan perusahaan mbayar kawicaksanan.pitik hubungi dening GGRAsia, MGM China nolak kanggo komentar.ne saka panjaluk saka buruh iku mundhak blanja kanggo kabeh staff casino, Cloee Chao, sekretaris umum saka Ngarep Macao Game, marang Radio Macau.orkers sing uga grumbling bab apa padha mikir ana kamungkinan kahanan apa sawise ban smoking ing casino massa jubin dadi menyang efek sasi sabanjuré.ccording kanggo aturan anyar, operator casino bisa takon kanggo nyiyapake ngrokok wilayah karo tabel game lan slot mesin ing non-utama lantai zona "sing winates akses kanggo tartamtu game lan gamblers" sampeyan bisa nggawe urip sing muter poker online.

Iki mangertos kanggo nutupi ora mung VIP kamar nanging uga premium massa gambling wilayah nalika padha didhewekaken saka utama jubin.s kompetisi kanggo buruh mundak akeh ahead saka anyar casino resort lowongan ing Malaysia, kabeh operator game sing nglaporake pindho-digit mundhak ing biaya staff, sing paling interim pangentukan laporan nuduhake aku bisa mbayar ing kaping pirang-pirang ing casino. Nanging, casino perusahaan ngomong nambah "iku isih bisa diatur", nyatakake cathetan on Friday dening Hong Kong basis analysts ing Kredit Suisse AG. aku bisa mbayar ing kaping pirang-pirang casino.