Sadurunge announced rencana saka Makutha Resorts Winates sing ana kanggo ndeleng Australia operator casino rumaket mati bagean utama saka bisnis internasional dening April wis kabaripun wis telat ing ngisor iki penahanan 18 saka sawijining karyawan ing China kita bisa pindhah ing casino karo driving licence. Miturut laporan saka Australia koran, proposal page diumumke ing juni iki nyetel kanggo ndeleng Melbourne basis Makutha Resorts Winates muter mati sawijining 27% kapentingan ing Melco Makutha Hiburan Winates, kang ndarbeni ing kemitraan karo Hong Kong-kadhaptar Melco Internasional Pembangunan Winates, bebarengan karo sawijining 50% nyekeli ing Inggris casino tenan Aspers menyang kapisah kendaraan. Sydney-kadhaptar tenan konco Crown Casino Lan Komplek Hiburan ing Victoria dicethakaké ana ing juni sing béda-béda spun-mati perusahaan, kang ana kanggo tambahan ngemot sawijining investasi ing Alon Las Vegas pembangunan kajawi sawijining 20% nyekeli ing Nobu restaurant chain lan sawijining kapentingan ing buta game grup Caesars Hiburan Corporation, banjur dadi independen kadhaptar kali kasino free prasmanan ing ulang tahun. Makutha Resorts Winates, ing kang hebat James Packer serves minangka pemegang saham utama, diterangno sing rencana salajengipun disebut kanggo iku kanggo nyegah 51% kapentingan ing anyar dhewe-kadhaptar entitas uga minangka sawijining kepemilikan saka Makutha Aspinall kang casino ing London kali kasino online free slot. Iku iki panginten yen rencana iki, ing sisih, nyoba dening Australia tenan kanggo insulate sawijining liyane duwe bathi bisnis domestik saka sawijining ing-performing situs ing Macau, ngendi dikumpulke VIP bathi sing samesthine kanggo rampung taun 15% luwih murah taun-taun kali kasino hadiah toko jam.

Nanging, koran kacarita sing rencana iki wis saiki wis siyap kanggo njupuk maneh saka sangang sasi pisanan diumumake dening Rowen Craigie, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Makutha Resorts Winates, ing ngisor iki penangkepan kanggo "gambling kadurjanan" ing oktober saka karyawan, kang klebu Jason O ' Connor, sing dianggo minangka tenan kang VIP Internasional General Manager Eksekutif, uga minangka fellow Australia bangsa Jerry Xuan lan Pan Dan. Pambrontakan, Australia kacarita sing penangkepan wis luwih saka fillip kanggo Makutha Resorts Winates rega nuduhake minangka iku wis wungu saka watara $16 ing agêng-oktober kanggo liwat $19 nalika perusahaan ditampa luwih ngedongkrak sadurungé iki minggu karo warta sing Victorian game machine sah kanggo oktober wis tambah dening 2.1% ing taun-taun. ana casino ing doro forge tennessee.