MGM Nasional Pelabuhan Presiden lan CEO Lorenzo Creighton marang Washington Post sing kondisi cuaca wis digawe iku angel kanggo tindakake jadwal, nanging kanggo bagéan sing paling, buruh padha bisa kanggo njaluk liwat iku kali kasino hadiah gratis januari. Sawise madegé ing 23-hektar situs iki glethakaken, pembangunan bakal terus ing jangkah kanthi cepet karo perusahaan dikarepake kanggo duwe cedhak kanggo 1,000 buruh digunakake saklawasé watara jam dening Memorial Day ing supaya kanggo ketemu sawijining dina mbukak target ing separo kapindho saka taun sabanjuré kali kasino grand prasmanan pittsburgh. "Wong-wong mikir casino lan padha mikir panganyang, bartenders lan waiters ana casino ing pittsburgh pennsylvania.
Pitung sasi sawise nggayuh bangunan ijin saéngga iku kanggo miwiti construction saka sawijining $1.2 milyar casino ing National Pelabuhan, operator casino MGM Resorts Internasional ngandika project ing trek kanggo bakal rampung ing taun 2016 ana casino ing pine bluff ar. Situs ngajokaken kanggo project wis lawas Great Lakes Ketinggalan racetrack ing Fruitport Township ing Muskegon County, 30 mil kulon Grand Rapids ana casino ing pinetop az.