Iku penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo profesional Salsa tim lan kita are looking nerusake kanggo nggawe iki gedhe game kasedhiya liwat kita akeh-tau portofolio." Wazdan dasi-up: Ing warta related, Malayalam game casino online pangembang Wazdan ngetik menyang padha noto kanggo sawijining inovatif slot game kanggo bakal integrasi dhateng Salsa Teknologi pasar-leading LONGKANGAN. Salsa Teknologi, biyèné Patagonia Hiburan, wis sarujuk kanggo isi menehi hasil karo Xpress Game sing bakal ndeleng video ndhuwur bingo irah-irahan integrasi dhateng platform ana casino ing pittsburgh. Ing syarat-syarat menehi hasil, ing casino online panyedhiya lunak kang sawetara saka kurban kalebu "sangat populer" Halloween Alur Bingo lan Jogo dos Bichos Praia, kang bubar dirilis, bakal dadi bagéan saka integrasi. Ing agêng-februari menehi hasil bakal weruh pangembang game kasedhiya ing kasino ing Amerika Latin lan Asia ana casino ing pine bluff arkansas. Kita lagi utamané bungah kanggo nambah Jogo dos Bichos Praia kanggo XPRESS aturan minangka reaksi dhisikan saka pasar wis ngédap." Kanggo sawijining bagean, Xpress Game Manager, Ali Kasko, ditambahake... Perusahaan video bingos lan slot game sing dikembangaké ing HTML5, kanthi kompatibel karo kabeh piranti seluler lan desktop, lan fitur multi-basa lan multi-itungan nalika kang certified dening sawetara saka industri game ndhuwur laboratorium.. Iku game aggregating platform (LONGKANGAN) kasedhiya ing Amerika Latin nalika sawijining ngarsane ing diatur pasar wis nambah.

Rebranding: Rebranding saka Patagonia Hiburan ing januari 2020, ing supaya luwih nggampangake sabanjuré tataran saka sawijining wutah, omni-saluran iGaming platform nyedhiyakake layanan anyar lan diadegaké online lan tanah basis operator. "Nggarap XPRESS wis bungahaken lan kita lagi pancene pleased kanggo nambah kita game kanggo platform ana casino ing pocatello idaho. "XPRESS Game wis pleased kanggo nambah Salsa Teknologi kang isi gedhe, apik tenan slot, lan bingo game kanggo nggedhekake donya ngarsane slot mesin strategi sing dianggo.