sian operator casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd announced on Wednesday owah-owahan kanggo sawetara tombol posisi eksekutif, kalebu departure saka Macau casino veteran industri Gabriel Hunterton slot mesin lurung-lurung rogue. Pak Hunterton wis diangkat property presiden saka casino resort Kutha Impen Macau ing januari taun pungkasan.nother akomodasi fasilitas ing Kutha Impen Macau – sadurunge branded ing Hard Rock Hotel – saiki operasi ing jeneng 'Countdown' nganti 31 Maret, lan bakal njaluk anyar iklan sawise wektu sing.hotel anyar menara kanggo Kutha Impen Macau – US$1 milyar Morpheus – iku amarga kanggo mbukak ing separo pisanan saka 2018 slot mesin strategi kanggo menang. Hotel anyar bakal fitur kira-kira 780 kamar hotel, suites lan villas.elco Resorts gendero ana sawetara owah-owahan manajemen.eoffry Filipus Andres – saiki presiden saka Kutha Impen Manila ing Filipina, ajang ngatur dening Melco Resorts – bakal nganggep peran saka Studio property Kutha presiden, isi Pak Sisk sadurungé peran lake palace casino ora bonus simpenan kode 2021. Minangka bagéan saka rejig, Kevin Benning wis disedhiyakake kanggo wakil presiden lan perwira operasi pangareping saka Manila property, ngandika Melco Resorts.elco Resorts kacarita ing November revenue net saka kira-kira US$1.38 yuta kanggo waktu katelu saka 2017, munggah saklawasé 19.5 persen taun-taun lake palace casino ora simpenan kode 2021. Perusahaan ngandika ing wektu sing kinerja apik "iki utamané gara-gara luwih rolling chip bathi ing Kutha Impen [Macau] lan wiwitan saka rolling chip operasi ing Studio Kutha ing November 2016". lake palace casino ora bonus simpenan kode.