Nevada weruh total gambling bathi kanggo April nyuda dening 2% ing taun-taun, senajan iki sebagéyan gara-gara ing cara tartamtu kulon negara counts slot takings. Miturut laporan saka Nevada Game Papan Kontrol, negara kang kasino menang $876 yuta ing April karo acara ing Reno reporting 19% munggah taun-taun kanggo $50 yuta sosial poker online karo kanca-kanca. Nanging, gambling bathi saka Las Vegas Strip dropped dening meh 2% ing taun ing taun kanggo $491 yuta nalika downtown Las Vegas winnings ambruk dening 13% kanggo $43 yuta. Kabar iki kajaba iku disheartening ing South Lake Tahoe ngendi bathi kanggo April sudo dening 12% kanggo $13 yuta sosial keamanan cacat lan casino winnings. Nolak sing sebagéyan gara-gara April 2015 kang relatif kuwat comparator nalika ana uga kira-kira $30 yuta ing slot bathi saka April sing wis disetel kanggo bakal dietung ing Mei casino proyek hiring ing cebu.
April rampung ing dina setu lan Michael Lawton saka Nevada Game Papan Kontrol sing dicethakaké ana ing negara kang kasino ora count slot bathi ing akhir minggu supaya ngganggu kegiatan ing casino jubin sak sibuk wektu casino proyek hiring ing kamboja. Nevada Game Papan Kontrol tambahan kacarita sing negara-sudhut slot bathi kanggo April lessened dening kira-kira 5% ing taun-taun senadyan 4% swell ing jumlah wagered kanggo $9.1 milyar karo kasino' nuduhake ngasor kanggo 6.2%. Ing cathetan liyane positif, April tabel game winnings wungu dening luwih saka 4% taun-taun thanks kanggo kinerja kuwat kanggo baccarat.

Nevada kasino sing diklumpukake bab $105 yuta saka game, kang dituduhake watara 10% tambah, senadyan bettors wagering kurang yen dibandhingake karo rolas sasi kepungkur. "Ing alesan ngapa baccarat tambah iki kasino mlayu cantik bejo pungkasan sasi," Lawton marang Associated Press..