Perdagangan uga sawijining unsur penting kanggo casino eksekutif, sing ing sih saka "kuwat wutah ekonomi lan kawicaksanan." Eksekutif lauded Clinton kang sumpah kanggo ndhukung prajanjèn dagang, nalika uga berating "liyane calon" operasi "erratically lan unpredictably." "Liyane calon misale jek ditemtokake kanggo needlessly antagonize kita allies lan partners dagang dening pledging luh munggah NAFTA lan liyane hard-menang prajanjèn dagang," Murren ngandika.

"Aku nganggo saka pengalaman pribadi kang karo dheweke ing kamar, digunakake ing masalah ing wektu nyata. Lan kang hinted sing kang ora pungkasan apa kelet digunakake ing craps disebut. Saben wektu aku wis ketemu karo dheweke kanggo ngrembug rumit prakara kayata perdagangan lan energi privasi, aku wis luar biasa kesengsem dening dheweke kawruh, printah saka bukti lan solusi pendekatan-oriented." Clinton, ngandika, bakal juara wanita lan minoritas "minangka penting contributors" kanggo negara kang ekonomi. "Kita lagi kabeh sing looking kanggo calon sing bakal ningkataké wutah ekonomi liwat perdagangan luwih; ngisin bhinéka lan gawan minangka salah siji saka Amérika kang paling kekiyatan; lan advance kawicaksanan sing ngagengaken kamardikan energi lan pangayoman lingkungan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa ukuran standar saka roulette meja. game sektor, ing tartamtu, iku digawe munggah saka 48 persen minoritas lan 45 persen wanita, miturut Amérika Game Association tokoh apa stardust casino saiki. Nanging Vegas eksekutif panggolekan katelu aside—kanggo saiki—lan mbewarakke kang nggawe pisanan tau umum wewengkon saka presiden unggulake, lan sing Hillary Clinton poker americano regole del gioco. "Ana alesan kok dadi akeh saka Amérika kang CEOs, kalebu akeh wektu suwe Republik, bakal ngoper-lorone ing pemilu iki," Murren ngandika poker analytics 5.