Ing basa sing, tax bakal wis dileksanakake ing restaurant lan dodolan liyane saka game panyiapan, kang ngandika poker amoureux grand corps malade.

Ngandika buruh wis diklumpukake kira-kira 500 tetandan poker jumlah dina rata-rata tema silang. Russell ngandika sing usulan description disebut kanggo 9 persen tax ing kabeh reged revenue entuk dening casino, ora mung ing revenue game reged poker lan bumper meja blumbang. Dprd bakal duwe 40 dina kanggo mutusaké apa kanggo nambah game tax kanggo 9 persen poker lan blackjack tabel ndhuwur. Russell sarujuk karo Griffin kang bantahan bakal nyonggo dhuwit ing slot mesin.