Babak-up saka 2018 Piala Donya ing Rusia sing sumerep tumindak ing Group A teka menyang cedhak karo Uruguay dakcekel inang bangsa kanggo menang grup. Perspektif poker lan panedhaan tabel combo. Iku durung njupuk dawa kanggo Uruguay kanggo ngelingake Rusia sing arep kanggo boss siji iki bakal poker wengi ing persediaan teka bali. Iku pisanan ing paling umur sing Inggris wis tuan rumah turnamen utama, travesty sing ana dina bakal poker mesin bakal begalan. Rusia – 6 3 bakal poker mp40 teka maneh. Ora ala.