n Wednesday, GGRAsia hubungi kabeh Macau kang enem casino operator kanggo komentar ing claims marang Suncity Klompok, yaiku gegayutan panyokro bowo sing liwat sawijining dipun game acara ing Macau, account wis mlebu munggah daratan Cina nglindungi kanggo game online aplikasi kasedhiya njaba city bakal poker mesin bakal begalan. By wektu iki crita tindak online, mung MGM China Holdings Ltd wis mangsuli bakal poker mp40 teka maneh. MGM banget nglepataken lan ora bakal nampa sembarang ilegal game online aktivitas digawa metu, utawa saka samubarang situs kita ing Macau," a juru perusahaan ngandika ing reply tinulis. bakal poker mp40 teka maneh ing 2021.