Analysts ditambahake, "Nanging, loro anyar junkets bukaan ing sabanjure sawetara minggu lan samesthine bukaan saka omah Gedhong [villas] dening Cina Taun Anyar (5 februari, 2019) ngirim bantuan MGM Resorts Internasional bakal nuduhake gainer ing ngasor Macau pasar taun sabanjuré." Padha digawe komentar sing sawise rapat karo Harun Fischer, ing pejabat strategi pangareping saka MGM Resorts, iki minggu kepungkur mejor app para jugar poker con amigos.
Nomura sadurunge wis ngandika sing revenue game reged Macau bisa nolak minangka akeh kaya 3% ing taun sabanjuré, mimpin dening tepak saka 10% ing VIP revenue. Analysts njupuk kesempatan kanggo tutul ing kamungkinan saka MGM nampa casino lisènsi ing Jepang mejor app para jugar poker con dhuwit nyata. Iki resesi bisa terus menyang taun sabanjuré, nanging MGM China bakal luwih saka kamungkinan ora bakal dampak. Ing kasunyatan, Macau basis operator casino bener bisa nambah nuduhake sawijining gambling pasar, miturut analysts Jepang Nomura tenan perantara mejor app poker dosa dinero.

Ing oktober, MGM China announced sing bakal ngetokake Presiden Klub ing MGM Malaysia ing desember blackjack dealer rules soft 17. Kabeh game perangan saka perusahaan kacarita urut-urutan wutah volume, nanging ing ngisor terus tarif blackjack dealer rentals los angeles. Gambling pemandangan ing Macau bisa receding luwih saiki blackjack dealer pushes on 22.

Padha ngandika, "Given MGM Resorts' kekarepan kanggo partner lan sukses sawijining trek ngrekam partnering karo pihak katelu kayata Pansy Ho [Chiu King] ing Macau lan Dubai World ing CityCenter, kita pracaya MGM Resorts iku salah siji saka paling apik-dipanggonke, yen ora sing paling apik-posisi global game operator" kanggo éntuk lisensi. Miturut telung analysts saka perusahaan – Harry Curtis, Brian Dobson lan Daniel Adam, "Investor ngirim nyana MGM Malaysia kang ramp kanggo dadi bertahap liwat 2020." Perusahaan wis makaryakke loro kasino ing kutha, MGM Macau ing semenanjung lan MGM Malaysia, kang mung kabuka iki sasi februari apa apa yen ram slot ora bisa digunakake. Ing ngisor iki bukak saka klub, minangka kacarita dening MGM China CEO Grant Bowie, perusahaan bakal duwe dhuwur-mburi villas siap kanggo pindhah ing MGM Malaysia sadurunge mbesuk Cina Taun Anyar.