Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil ilang kathah dhuwit gambling. Saiki CEO saka Oryx Game, Matevz Mazij, bakal tetep karo perusahaan ilang persil dhuwit gambling.

Perusahaan bubar rampung sadurunge announced advertisement saka walanda unit Sportech BV, sadhar Euro 2,8 yuta (GBP 2.5 yuta) ilang tombol kanggo slot mesin. Gaughan diamati sing Sportech kang Racing lan Digital bisnis maintained konsisten tingkat saka bathi layanan kanggo H1 2018 mungsuh sadurunge taun, lan sing manajemen terus kanggo netepke luwih efisiensi operasional kanggo njaga tingkat mediawiki roller high casino $500 chip.

Pemandangan-tax losses kanggo nem sasi liwat juni gunggungipun GBP 602,000, dibandhingake kanggo GBP 320,000 ing periode pungkasan taun sing padha, salawasé revenue ambruk 5.7 persen kanggo GBP 31.6 yuta, sanadyan ing operasi terus lan basis itungan pancet iku edged 1.3 persen luwih dhuwur roller high casino $100 chip.