Central Bank of Ireland punika ngawan Playtech rencana kanggo ndarbeni Ava Trade, a Dublin kanthi basis online forex lan kontrak kanggo prabédan (CFD) rasukan tiyang istri blackjack dealer salary atlantic city. Playtech announced on Monday sing plans kanggo ngupaya klarifikasi saka Irish bank tengah sawise pengatur wungu obyek kanggo menehi hasil ing layang dikirim minggu kepungkur. "Gadhah dijupuk saran legal lan gadhah gati kanggo kahanan ing tangan, perusahaan bakal goleki klarifikasi saka CBI dina lan melu karo wong-wong mau ing urutan kanggo ngrembug masalah tartamtu wungu ing huruf," London-kadhaptar perusahaan ngandika ing peraturan woro-woro blackjack dealer on cruise ship.

Playtech, didegaké dening Israel pengusaha Teddy Sagi, tradisional fokus ing ngembangaken olahraga totoan lan game casino piranti lunak blackjack dealer rules with ace. Nanging, taun iki sought kanggo nggedhekake menyang financial dagang dening penawaran $105 yuta kanggo ndarbeni Ava Trade. Kajaba iku, ing gambling online panyedhiya teknologi iki shelling metu £459.6 yuta kanggo nyebar totoan perusahaan Plus500, lan tuku saham mayoritas ing Sagi kang TradeFX—platform kanggo CFD lan opsi binar dagang—kanggo €208 yuta ing April. Miturut Times Financial, bank tengah nolak kanggo komentar ing apa iku objecting menehi hasil, nanging ngandika: "Éntuk transaksi kanggo bank tengah-diatur èntitas sing kabiji ing sesuai karo [sawijining] diterbitake tata cara lan cocog legislative garis." Playtech enggo bareng slid luwih saka 3.4 persen ing ngisor iki woro-woro minangka investor lan analysts wedi sing ora dikarepke alangan ing Irlandia bakal feed liwat sawijining Plus500 disualekno, kang isih nunggu kanggo disetujoni saka Financial Tumindak Panguwasa. Pil Goleki analyst Nick Batram marang Telegraph ing Plus500 menehi hasil luwih pinunjul ing perusahaan plans, kang "bakal jotosan serius kanggo Playtech ambisi ing financials" yen iku tumiba liwat. "Kita ora ngerti apa FCA bakal dipengaruhi utawa ora dening CBI, nanging Plus500 menehi hasil wis njupuk maneh kanggo ngrampungake saka originally samesthine," Goleki ngandika, miturut kabar stopkontak apa apa yen ram slot ora bisa digunakake. Perusahaan, nanging, njamin sing "terus kanggo karya menyang nggayuh siji pinunjul peraturan disetujoni, gadhah wis ditampa persetujuan saka Siprus Pasar ijol-Ijolan Komisi." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa apa yen anggota kulawarga wis masalah gambling.