enting Singapura Plc sing dilapurake mediawiki net saka SGD143.3 yuta (US$105.4 yuta) kanggo waktu liya saka 2017, dibandhingake kanggo mundhut net SGD10.5 yuta ing sadurungé taun wektu denah miwiti saka tangan poker. Pangentukan diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) wungu dening 152.2 persen taun-taun kanggo SGD292.7 yuta. Kabeh bisnis utama kedhaftar kuwat EBITDA ing mburi apik wates operasi minangka kita terus kanggo drive strategi kanggo fokus ing luwih wates bisnis lan njaga ngisor kebejatan saka receivables," Genting Singapore ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Singapore Exchange on Wednesday.enting Singapura ngalahake pangarepan analysts' minangka "operasi nyetabilke", ngandika perantara Uni Game Pasar Asia Ltd tabel sawetara saka tangan poker. Analyst Grant Govertsen wrote ing cathetan on Wednesday sing Genting Singapore revenue lan property-tingkat EBITDA padha ndhuwur perantara kang ramalan kanggo waktu tabel rintangan poker texas holdem. Group wis ngrambah wutah revenue telung urut-urutan kwartal," Genting Singapore nyatakake ing sawijining asil woro-woro. "Bisnis semangat tetep sehat [ing waktu liya saka 2017] karo 24 persen taun-taun tambah ing revenue kanggo SGD596.1 yuta gara-gara luwih rolling menang persentasi ing premium pamuter bisnis," kang ditambahake.
Ing game babagan bisnis, kita dikirim pangentukan anteng minangka bisnis VIP tetep stabil," Genting Singapore ngandika.utawa setengah pisanan 2017, Genting Singapore kacarita revenue saka SGD1.18 milyar, munggah 8.6 persen ing taun-taun syarat-syarat pernikahan gran casino de santander. Diatur EBITDA ageng dening 84,7 persen kanggo SGD576.0 yuta "nyumbang dening revenue sing luwih dhuwur, luwih murah kebejatan saka receivables lan efficiency biaya njedhul saka gagasan dipun ginakaken wiwit 2016".enting Singapura direkam mediawiki net SGD324.4 yuta kanggo pisanan enem sasi saka 2017, dibandhingake kanggo SGD0.3 yuta ing sadurungé taun wektu. Asil iki ditulung dening gain ing pembuangan saka SGD96.3 yuta related kanggo tenan kang sale saka 50 persen saham ing casino project ing construction ing Pulo Jeju ing Korea Selatan wedding ing teras saka casino saka madrid.

Saham iki tuku dening joint venture partner Kebangkrutan Pembangunan Internasional Ltd kanggo SGD596.3 yuta lan menehi hasil iki rampung ing januari.egislation nggawe casino gambling legal ing Jepang teka menyang efek ing desember pungkasan taun wedding ing antiguo casino de puerto rico. Sawise disetujoni saka nerjemahake isoh bill legalising integrasi resorts ing tingkat konsep, a piece kaloro saka aturan – IR (Integrasi Resorts) Implementasine Bill – saiki wis dadi liwati, rincian spesifik, kalebu carane kasino sing diterbitake lan diatur.n selasa, Jepang Kantor Resor Terpadu Regime Promosi – awak digawe serep saka profesional pns nuturi pamaréntah ing IR Implementasine Bill – dikirim menyang pamaréntah Jepang laporan nampilaken pesawat saka saran carane kanggo aturan negara kang nascent casino industri.enting Singapura announced on Wednesday bahti interim saka SGD0.015 saben nuduhake biasa, bakal mbayar ing September 20. carane lawas iku blackjack mulligan.