Minangka iku terus kanggo mutusaké apa kanggo ngawang global sawijining bisnis lotre lan Amérika tanah basis lan game online behemoth Ngelmu Game Perusahaan wis announced proposal sing bisa ndeleng kanthi ndarbeni SciPlay Corporation apa apa yen ram slot ora bisa digunakake. Las Vegas-kantor pusaté tenan digunakake resmi release penet kanggo rinci sing kabeh-nawarake simpenan bakal ndeleng iku njupuk kontrol saka watara 19% shareholding ing Nasdaq-kadhaptar SciPlay Corporation sing ora wis terus ing urutan kanggo nggawe game casino online pangembang tambahan wholly-diduweni apa apa kanggo casino heist. Luwih cepet kasenengan: Ngelmu Game Corporation menapa malih diterangno sing sawijining rencana wis kira-kira dadi worth ing wilayah saka $1,9 milyar lan bakal ndeleng shareholders ing SciPlay Corporation nampa 0.25 dhewe Kelas A simpenan umum kanggo saben salah siji saka dhewe enggo bareng apa apa yen wong wis masalah gambling.

Nevada tenan tindak ing kanggo martakaké sing noto kuwi bakal ngidini target kanggo 'akselerasi sawijining strategi lan nggedhekake ing dhuwur-wutah sembrono game pasar' dening kang bagean saka gedhe perusahaan nampilaken 'a dikuwati imbangan sheet, substansial mili awis lan meningkat financial keluwesan.' Unggul tugas: SciPlay Corporation saiki nawakake portofolio saka pitu inti game casino online nyakup populer Emas Fish Casino, Jackpot Partai Casino, Cepet Kenek Slot lan Dijupuk Panas Casino sosial irah-irahan uga sembrono Bingo Gelaran, 88 Kaanane Slot lan Monopoli Slot inovasi apa apa yen casino online ora mbayar. Pangembang iki spun mati saka Ngelmu Game Corporation ing 2019 senajan sawijining mantan tiyang sepah isih ngemu kira-kira 81% shareholding saliyane kanggo sawetara 98% saka hak pencoblosan. Kombinasi comfort: Barry Cottle serves minangka Presiden lan Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Ngelmu Game Corporation lan kang digunakake ing release penet kanggo wara-wara sing envisioned transaksi bakal nyedhiyani shareholders ing SciPlay Corporation karo 'kacepetan lan cetha' lan sing perusahaan ora bakal nganakake wae amarga rajin fungsi grosvenor casino didsbury opening kaping. Boss nyatakake ngajokaken menehi hasil salajengipun exempt saka 'persetujuan peraturan' lan 'ngirim wujud operasional, strategis lan paedahing kawruh financial' sing bisa 'drive nilai saham ing keluwihan saka apa saben perusahaan bisa generate ing basis dewekan.' Gamelan langkah: Ngelmu Game Corporation tambahan pocapan sing takeover SciPlay Corporation kudu ijin kanggo akselerasi dhewe 'sesanti dadi anjog salib-platform global game perusahaan' dening leveraging target kang ana mekanika, isi lan roadmap kanggo netepake 'an meningkat pengalaman pamuter tengen tanah basis lan platform digital minangka kita bisa ndeleng nambah manunggal.' Maca statement saka Cottle.. grosvenor casino didsbury taun anyar eve. "Liwat kita ana collaboration karo SciPlay Corporation, kita pitados bilih transaksi bakal rapi lan kita katon nerusake kanggo kebak gabung karo pasukan SciPlay Corporation kang bakat kepemimpinan tim lan karyawan terus ningkatake atas jenenge pelanggan lan pemain." grosvenor casino pindho ing rintangan.