(Operator sing dadi pasar US post-2011 bakal ngadhepi lan irrevocable ban.) Assemblyman Eduardo Garcia disaranake sing iki $20m bayaran banget kurang seminole hard rock tampa blackjack minimal. Garcia uga ngusulaké nggoleki dadi (a) ditrapake malah yen perusahaan opts kanggo njagong metu limang taun paukuman, lan (b) dileksanakake ing ngisor iki nerbitake saka negara kang lisènsi page, tinimbang sawise bill liwati dening dprd seminole hard rock tampa blackjack turnamen. Iku ora cetho nalika Majelis bisa njaluk watara kanggo pilihan ing AB 2863, minangka dprd ora ing sesi kanggo paling saka juli seminole hard rock slot pemenang. Ketua Lorena Gonzalez ngandika dheweke wanted kanggo ndeleng basa sing nyegah racing kepentingan saka terus kanggo nampa cut saka subsidi iki yen padha metu saka ing racing bisnis ngisor iki bill wacana miami boat poker run 2021.
Garcia kepingin weruh yen negara kang non-game suku pantes subsidi kaya taunan $60m prajanji kanggo negara kang horseracing kepentingan mi piace un casino significato. Wagner ngandika bondho pitakonan iki kurang saka mathuk jeksa agung bisa ngetokake saka competitive siji miami boat show poker run 2021.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Salah siji saka werna abu-Abu kang amandemen bakal nemtokke lima-taun lisènsi ban ing operator sing dadi pasar US antarane 2006 lan taun 2011, senajan iki ban bisa ngilangi liwat pembayaran saka $20m nggoleki paling apik ing slot purn pally legendaris.