Ing Q1 financial pratinjau ditanggepi ing selasa, Wynn ngandika sawijining casino operasi ing Macau samesthine kanggo laporan revenue antarane $603m kanggo $613m, mudhun saka $705m ing Q1 2015 lady luck casino vicksburg vicksburg ms.
Iku padha rada rosier ing Wynn kang Las Vegas situs, ngendi revenue sawetara $384m kanggo $394m, bab ing par karo taun pungkasan $387m, nalika pangentukan saka $105m kanggo $113m padha ing muntaber kadohan saka Q1 2015 kang $111m lady luck casino vicksburg promosi. Ing februari, MGM Resorts announced sawijining MGM Malaysia property iki meksa nindakake perkara sawijining Q4 2016 opening kanggo Q1 2017 lady luck pesona free slot. Ing januari, Wynn dielingake sing principal contractor sawijining anyar $4.1 b Macau casino (digambarke) iki madhep dendo dibalèkaké kanggo mboten saguh kanggo bakal kanggo project kang dipunatur benchmarks, senajan Wynn nyariosaken iku ora siap kanggo menehi munggah ing sawijining dijadwal 25 juni mbukak target. Kajaba iku, pangentukan padha tipped teka ing antarane $187m lan $195m, mudhun saka $212m pungkasan taun carane akeh kowe tip a blackjack bakul.