Iki bakal muter maneh mbukak liwat ana, Jan. Sapa bisa muter ing teyeng kanthi ngunjungi https://apps.facebook.com/doubledowncasino/ utawa www.doubledowncasino.com. IGT.com carane akeh kowe tip casino bakul.

Loro perusahaan are setya kanggo nyediakake unrivaled kualitas, layanan lan hiburan kanggo mayuta-yuta pemain," ngandika Greg Enell, CEO saka Pindho Mudhun. Double Mudhun Interaktif adhedhasar ing Seattle, Washington.

Total wawasan kalebu $250 yuta ing awis, $85 yuta ing penylametan pembayaran liwat suwene rong taun sabanjuré lan munggah kanggo $165 yuta ing awis kebayar liwat telung taun sabanjuré subyek kanggo Pindho Mudhun patemon tartamtu kinerja financial target carane akeh kowe tip casino tekone. PST ing ana, Jan.

Liwat integrasi, IGT bakal operate Pindho Mudhun karo tingkat cocok saka kamardikan needed kanggo terus kanggo foster ngédap wutah pain au chocolat geant casino. Hubungi: Matt Moyer Wakil Presiden, Hubungan Investor saka IGT +1 775-448-1581 Kontak: Staci Alonso Wakil Presiden, Marketing IGT +1 775-448-1581 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. All informasi diwenehake ing release iki ing januari 12, 2012 lan IGT ora dienggo, lan undertakes ora tugas, kanggo nganyari informasi iki pain de glace geant casino. "Pindho Mudhun lan IGT nuduhake pelangkap budaya fokus ing inovasi lan kreatifitas pain de mie casino prix.