Finlandia iku bab kanggo nggawe urip luwih angel (utawa luwih tanggung jawab, gumantung ing perspektif) kanggo slot mesin pembuangan. Minggu kepungkur, Finlandia negara gambling monopoli Veikkaus digunakake Natal internasional kanggo quietly ngumumke plans kanggo mbutuhake slot mesin pemain kanggo verifikasi identitas ing supaya kanggo nggunakake mesin gambling ing olahraga legal. Owah-owahan kabaripun bakal mengaruhi liwat 18k mesin dumunung ing supermarket, stasiun gas lan liyane non-casino fasilitas gambling ing munggah. Owah-owahan sing ora samesthine kanthi njupuk efek nganti 2023, nanging Veikkaus ngarepake anyar identifikasi syarat bakal miwiti muncul ing mesin sadurunge banjur ing piecemeal basis liwat proses alami saka nganyarke lawas mesin kanggo anyar gedhe-gedhe karo fitur meningkat gambling sawise a minggu kakehan. Pas cara kang Finnish slot jockeys bakal dibutuhake kanggo keasliane identitas sing wis durung bisa ditemtokake, diwenehi Veikkaus' yakin sing ana kamungkinan kanggo dadi cepet kemajengan teknologi ing lapangan iki liwat limang taun sabanjuré aplikasi casino max ne fonctionne pas. Akomodasi uga kudu digawe kanggo mesthekake yen internasional turis bisa muter slot senadyan lack saka search diverifikasi. Owah-owahan wis samesthine kanggo biaya Veikkaus antarane €50m lan €100m nanging perusahaan iki kabaripun voc kanggo tumindak ing ngisor iki laporan dening National Institute kanggo Kesehatan lan Kesejahteraan THL, kang kira-kira sing ana 130k Finns berjuang karo masalah gambling prilaku, lan kang nyariosaken bukti asli iki cara efektif saka curbing kuwi undesirable kegiatan. Verifikasi saiki ing nggunakake ing sawetara mesin lan liwat Veikkaus' online aturan, nanging iku mung ngijini Veikkaus kanggo trek kegiatan customer tinimbang nemtokke watesan ing prilaku. Veikkaus' sirah saka tanggung jawab sosial perusahaan Pekka Ilmivalta marang Finnish media stopkontak YLE sing ana isih awal banget kanggo ngomong "apa utawa ora requirement kanggo keasliane bakal mengaruhi kabeh game lan kabeh jinis-jinis saka gambling." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre aplikasi de casino en ligne.