Nanging, sadurungé sasi iki, Komisi Gambling UK di dudohake paket saka peraturan anyar sing kanggo "ngiyataken pangreksan lan kontrol kanggo wong-wong sing gamble liwat online slot." Ing komponèn tombol anyar pinuduh sing iGaming operator kudu alon mudhun interaktif slot game, karo minimal saka 2,5 detik antarane giliran gambling online ilegal ing new jersey. Ing UK wis dipun ginakaken sawetara modifikasi kanggo sawijining industri game ing taun anyar aplikasi casino pour gagner de l'argent. Ing layang anyar kanggo Nigel Huddleston, Parlementer Ing-Sekretaris Negara kanggo Seni, Warisan, lan Pariwisata, Monzo pejabat argue sing kabeh bank-bank kudu kurban pribadi kanggo pelanggan kanggo garis piyambak saka gambling aplikasi casino max et drive. Monzo, bank online ing Inggris, ngandika pamaréntah ngirim pasukan institusi financial kanggo ngiyataken gambling safeguards aplikasi casino en ligne argent rol. Nalika iku dibukak ing 2015, Monzo iki salah siji saka pisanan sing dadi-disebut "challenger bank-bank" ing UK kanggo njupuk ing luwih gedhe, luwih-ditetepake institusi financial. Nalika Totoan lan Game Dewan ditolak online tutup slot, iku wis didhukung 2.5-liya break antarane giliran carane ora blackjack sih omah. Liyane mentas, ing UK National Lottery announced iku bakal mundhakaken minimal muter tekan 16 kanggo 18 taun lawas carane ora blackjack insurance karya.