Karo Bitcoin crypto-itungan dadi tau luwih populer ing antarane teknologi pecandu, online game pasar ing G2A.com wis kabaripun saiki digawe sistem pembayaran kasedhiya kanggo sawijining pelanggan ing India carane ora blackjack sisih bets karya. Miturut laporan saka Inc42.com, Hong Kong basis G2A.com, kang didegaké pitung taun kepungkur dening sedaya wiraswasta Dawid Rozek lan Bartosz Skwarczek, partnered karo Amérika Bitcoin pembayaran warta BitPay.com ing 2015 nanging ngiwa pelanggan ing India mati saka dhaftar sing bisa kanggo nggunakke populer crypto-itungan. Nanging, G2A.com saiki wis kabaripun ditambahaké Bitcoin pilihan kanggo sawijining G2AK Mbayar pembayaran gateway ing tagline 'Ngedol Global-Mbayar sacara Lokal,' kang tegese sawijining pelanggan ing India saiki wis 13 cara sing béda-béda kanggo pay. G2A.com juru Piyush Kankane kabaripun marang Inc42.com sing tenan kang kajaba saka Bitcoin minangka cara pembayaran kanggo Indian pelanggan dituduhake 'milestone liyane' lan sing perusahaan saiki bakal bisa kanggo nambah 'customer ease' dening njamin 'saben aspek pembayaran' carane ora blackjack sih bakul. "Iku jujur pendekatan kanggo ngebaki kanggo target pirsawan kita lan gel karo teknologi paling anyar kanggo ngawula sing luwih apik lan luwih cepet tinimbang wong liya," Kankane kabaripun marang Inc42.com carane kanggo njupuk lan gambling online lisènsi. G2A.com, kang sadurunge dikenal minangka Go2Arena, kabaripun serves minangka tombol kode enabler kanggo akeh platform kalebu Xbox, Uap lan Uplay lan claims kanggo duwe ing keluwihan saka rolas yuta kedhaftar uga 260,000 ebay ing saindhenging donya. carane kanggo mbukak casino.