Casino Online lan sportsbetting panyedhiya isi Gaming1 wis announced sing anyar versi elektronik populer Banca Francesa dice game wis racking munggah sawetara asil nyengsemaken wiwit kang mbalek metu karo Portugal-madhep domain ing EscOnline.pt carane kanggo njupuk lan gambling online lisènsi. Malta-dilisensi pamuka digunakake resmi ana release penet diterbitake dening Eropah Game Media lan Acara kanggo wara-wara sing sawijining Banca Francesa title tindak manggon karo situs iki mbukak dening Estoril Sol Digital SA ing eksklusif basis ing April lan saiki 'ing antarane paling-performing game ing pasar portugis.' Quarantine sensation: Gaming1 diterangno sing sawijining Banca Francesa game online adhedhasar tradisional judhul saka jeneng sing padha, kang populer karo pemain tengen Semenanjung Iberia, lan sumerep peserta klumpukne watara koma-layang ideran tabel ing ngarep-arep saka kang bisa kanggo bener prédhiksi kasil saka trio bisa kasil. Tenan pocapan sing Portugal-dilisensi advance nawakake 'lan asli casino pengalaman' liwat nggunakake sawijining 'an engrossing telung dimensi latar mburi, gamelan urutane critane game lan asli soundtrack' lan wis narik kawigaten kapentingan saka pecandu mati ing jero ruangan minangka asil saka aktif coronavirus pandemi carane kanggo mbukak casino.

Ngarsane Global: Sylvain Boniver, Perwira Operasi Pangareping kanggo Gaming1, digunakake ing release penet kanggo extoll sukses Banca Francesa sadurunge rincian sing tenan kang iGaming platform saiki kang digunakke dening luwih saka 20 domain operasi ing negara minangka warna minangka Spanyol, Prancis, Serbia, Kolombia lan Peru. Maca statement saka Boniver.. carane kanggo mbukak bally slot mesin.

"Pemain nggoleki asli casino pengalaman kudu katon ora luwih amarga Banca Francesa, kita paling anyar hit game digawe istimewa kanggo EscOnline.pt, ngirim persis sing karo inovatif corak tren ing industri casino. Immersive judhul ndadekake kanggo kuwat saliyane kanggo kita kualitas premium game katalog minangka kita terus kanggo nggedhekake menyang anyar diatur pasar tengen globe." Operator rasa seneng: Kanggo kang bagean lan Rui Magalhaes, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Estoril Sol Digital SA, nyatakake sing tenan wis nggarap Gaming1 'kanggo sawetara taun' lan sing anyar sawijining Banca Francesa inovasi 'wis dileksanakake luar biasa kuwat' wiwit kang istimewa dibukak karo EscOnline.pt tren ing industri gambling. Magalhaes' statement maca.. trevor nuh hard rock casino. "Iku kita ndhuwur performing game lan pemain cetha tresna iku trenton casino ing north dakota. Kita lagi seneng iku wis buktiaken dadi kuwi hit amba, utamané minangka iku ing donya kang kawitan versi online saka Portugal kang akeh-kinasihan dice game. Isi eksklusif tombol bagéan saka strategi kita lan game kaya Banca Francesa sing alesan ngapa.".