Iku uga melu ing pembangunan lan advertisement saka condo lan omah sifat, uga minangka lease kantor bangunan, dening liya saka joint venture kekancan iku wis ditetepake karo gawe property balik watu casino ngarep show. Iku pisanan sing tergabung ing taun 1937 lan diwenehi congressional franchise ing taun 1997 sing diijini kanggo operate sawijining racetrack, uga kanggo tumindak jaran balapan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre national casino mlebu munggah bonus. Mung bangunan munggah sawijining wilayah langganan, ing MJC saiki arep duwe kanggo nadhahi lan golek anyar gamblers national casino ora bonus simpenan kode 2021. Organisasi kabaripun wis mlebu menyang persetujuan karo real estate tenan sing bakal weruh sawijining saiki 148-hektar situs ing Carmona, Cavite, diowahi dadi anyar tengah distrik bisnis.

Iku uga pemilik saka Manila Cockers Klub (MMC) lan Hi-tech Harvest Ltd. Iku saiki nawakake balapan rong dina minggu lan uga melu ing mati-trek totoan (OTB) operasi karo 221 OTB fasilitas nyiyapake watara Filipina. Miturut Philippine Star, MJC wis mlebu memorandum saka pangerten karo Ayala Tanah Inc.tambahan AKL Situs Inc.kanggo ngowahi tanah national casino ora bonus simpenan kode. Perusahaan uga dadi ngluwihi horseracing, sanadyan national association of casino partai operator.