Sioux City casino licence bisa rauh bakal munggah kanggo entuk sawise aturan dipindhah nerusake karo plans kanggo lelangan iku mati paling apik ing slot purn pally legendaris. Iowa Racing lan Game Komisi sing mbukak lisensi munggah kanggo pelamar anyar lan wis nyetel November 1 deadline kanggo ungkapan saka kapentingan paling apik ing slot retri paladin. Persetujuan wis mlebu ing Massachusetts sing ngidini siji suku casino exclusivity ing sisih Kidul-Wétan negara paling apik ing slot purn pally. Pimpinan dewan Roger Lawrence ditambahake: "Jobs lan regenerasi keuntungan sing bagéan saka kritéria ing proses aplikasi paling apik ing slot purn pally pindah. A 53-kaca persetujuan nyeleh metu plans sing bakal ndeleng negara nampa 21,5 persen saka casino gambling revenue industri – liyane lucrative menehi hasil saka sembarang liyane ing U place your bet casino events.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Alesan lagi teaming munggah karo taler, yen iku ora cetha wis, kanggo bantuan Mashpee Wampanoag suku dadi timer cekap place to lose bet craps. Sing proposal bakal wis katon $100 yuta komplek pindhah munggah ing downtown Sioux City places that fix slot machines. Iki karo tampilan kanggo awarding lisensi dening April 18, 2013 lan iku nderek sasi fraught rembugan antarane Penn Nasional Game lan saiki licence nduwèni, non-mediawiki group Missouri Kali Pembangunan Sajarah.