Anggota anyar saka papan wis nyengsemaken trek rekaman ing industri investasi Sportech plc announced janjian saka anyar direktur non-eksekutif Wednesday, jeneng UK pengusaha Richard Maguire (49)Maguire wis dadi pemegang saham' kapentingan ing nomer saka UK umum lan pribadi perusahaan minangka Direktur Non-Eksekutif lan ing liyane posisi manajemen senior. Senajan mbuwang paling karir ing investasi ing pasar global anjog perusahaan kalebu HSBC, Salomon Sedulur lan Citigroup, kang wis ing pungkasan wolung taun rekindled kang keterlibatan ing racing, game lan hospitality sektor, a Sportech statement informs. Piyambakipun Direktur Non-Eksekutif ing Mitchells lan Butlers plc, salah siji saka operator paling gedhé saka restoran, toko seng adol bir lan bar ing UK lan Non-Ketua Eksekutif saka Timeweave plc, peserta pemilik saka Gambut TV, darmabakti saluran TV nyediakake jaran racing TV gambar lan data kanggo Dilisensi Totoan Kantor (veal o) ing UK lan Irlandia.
Maguire uga ndadekke tambahan perusahaan lan investasi pengalaman saka wektu kang minangka Ngatur Direktur ing Tavistock Grup ngendi kang mimpin nomer takeovers lan pribadi pitukon perusahaan. Roger Luntur, ketua saka Sportech, ngandika:"Aku remen kanggo welcome Richard kanggo Papan minangka Direktur Non-Eksekutif slot pagi tips lan trik. Pengalaman lan kawruh bisnis bakal entuk manfaat kanggo Grup." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 casino angel saka angin. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki casino andares gomez palacio telpon.

Ing Meister wis dirawuhi saklawasĂ© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] casino anita en apodaca nuevo leon.