Nanging miturut kanggo Irish bookmaker Pantun Daya, cetha favorit wis metu ing lomba, lan padha mikir Internet paling gedhé ing donya toko wis Georgia ing sawijining pikiran petit casino villemur sur supaya. "Saka sisih kutha, kita wis tau sijine apa kita wis sijine ing meja, dina iki, ing ngarep saka perusahaan liyane ing sajarah kutha." Pantun Daya saiki bisa duwe Austin ditingkat minangka cedhak kapindho pilihan ing rintangan totoan, nanging wong ndeleng wong-wong mau minangka favorit. Irish bettors sing arep search pilihan bisa ndhukung Dublin ing 50-1, nalika Canadian kutha-kutha Halifax, Nova Scotia lan Melbourne, Quebec sing paling dawa nembak ing papan ing 100-1. petit casino villefranche sur mer. "Aku highly manteb ing ati sing iki paling agresif ekonomi atraksi paket sing negara saka Georgia wis tau sijine nerusake," Atlanta Utama Kasim Reed marang Atlanta Journal-Konstitusi petit casino diwiwiti la garenne.
Analytics sumelang kapandeng ing 65 kutha-kutha utama lan ketemu sing diwenehi Amazon syarat, Texas kutha iki paling pas kanggo perusahaan petit casino villefranche sur saone rue paul bert. Luar biasa tingkat saka kapentingan ing Amazon kang plans expansion biasane mimpin dening ekonomi impact sing HQ2 bakal nyedhiyani kanggo kutha sing bantala ing markas kamenangan casino cruise ngombe prices. Ora kabeh bettors arep kanggo nyelehake dhuwit mudhun ing favorit sanadyan, lan bookmaker uga wis kadhaptar sawetara rodo dipercaya contenders antarane sing totoan opsi kamenangan casino cruise sugih kode. Kanthi luwih saka 200 ngajokaken lokasi kanggo Amazon kang kapindho markas, ana kathah saka kahanan sing durung mesthi liwat apa kutha perusahaan bakal milih.