OneTouch kang Suite Bakal Kasedhiya ing Santai Game Platform Santai Game, penghargaan-menang B2B multi-produk panyedhiya ing iGaming, wis sarujuk kanggo menehi hasil sing bakal ngaktifake Powered By Santai kanggo nggabungake OneTouch Teknologi kang game petit casino villefranche sur saone rue paul bert. Menehi hasil Santai Game ngetik menyang tandha milestone liyane kanggo panyedhiya isi, minangka Roobet iku salah siji saka cepet-akeh kasino sing ngidini pelangganterus pamuter akun ing Bitcoin lanEthereum. Miturut perusahaan release penet, Santai, kang Bingo lan slot online account MrQ wis ditambahaké isi anyar partner karo Santai Game kang Powered By lan Peluru Salaka pengumpulan solusi uga isi asli kamenangan casino cruise ngombe prices.
Karo iki menehi hasil, RubyPlay bakal entuk manfaat Kindred Group announced dina iku napak asmani persetujuan kanggo tuku enggo bareng pinunjul saka game online supplier lan pihak katelu aggregator Santai Game kamenangan casino cruise sugih kode. Kanggo miwiti kemitraan a iGaming aggregator Santai Game wis dibukak kemitraan karo sportsbook lan casino online operator Pinnacle ing langkah liyane nyedhaki expansion saka sawijining jaringan distribusi. Sing massive tambah dibandhingake kanggo suwene rong taun minangka revenue 57% luwih dhuwur tinimbang VGT revenue digawe ing juni 2019 kamenangan casino cruise daytona fl.

MrQ Nambah Santai Game Dikumpulke lan Isi Asli Senadyan tantangan peraturan ing Inggris, premier supplier iGaming solusi, Santai Game, wis nggabungake sawijining tilas ing. Ing casino online perusahaan singnawakake sawetara saka sudhut produk portofolio saka ndhuwur casino panyedhiya isi ikudilisensi lan diatur dening Pemerintahsaka Curacao apa slot ing bali saka imac sandi. Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV apa slot ing sisih tengen saka iphone.

Karo sawetara saka isi kualitas supplier nawakake, dikombinasikaké karo keluwesan sawijining platform lan ease saka mengkono bisnis, kita sing positif kemitraan iki presents kesempatan sing apik saka kabeh ngarepke." Santai Game wis mlebu menyang sawijining 10th taun saka operasi, menehi a decade saka sukses, pelayanan industri kang anjog casino operator, nyediakke B2B sawijining partners karo wong sing terus saya akeh perpustakaan tertutup lan katelu-studio game, lan saéngga kanggo sing cepet lan prasaja integrasi. Santai lan Greentube Partner munggah kanggo Eropah Kaunggulan Anjog iGaming aggregator Santai Game wis mlebu sing menehi hasil anyar karo Greentube, Novomatic kang interaktif divisi, kanggo kurban eksklusif game isi tengen diatur pasar Eropah apa slot museum.