Akeh-ngenteni Mediterania Game Expo 2019 njupuk panggonan saka 28 29 agustus 2019 ing Grand Pasha Hotel & Casino, Kyrenia, North Siprus kamenangan casino cruise coklat pantai florida. Ing kajaba iku kanggo MGE 2019 aturan lan kabeh-encompassing platform karo ekstensif pameran lan jaringan kesempatan, akeh esteemed industri specialists bakal alamat delegasi sak loro-dina acara. Sawetara dikonfirmasi pamicara kalebu ● Michelle Christie-Omeroglu, Game lan Hospitality Konsultan / Fasilitator / Pelatih ● Jason Marsh, Konsultan Sawijining – iGaming ● Şükrü Tezel, CEO Perusahaan, Pasha Klompok MGE 2019 nawakake tambah pameran lantai papan – wong ora bakal ora kejawab kesempatan kanggo pertunjukan utawa miwiti produk kanggo pasar a-siap, sregep pirsawan apa mesin slot. Dadi exhibitor utawa sponsor: Pengaruh kapercayan lan tekan sing Platform Wates wis diadegaké ing Mediterania pasar dening nyeponsori utawa mameraken ing MGE 2019 apa slot watesan ing leech lake.

Kontak Platform Wates kang Co-Pendiri & COO, Lou-Mari Burnett, kanggo tuwuh bisnis ing Mediterania pasar karo kita sponsor lan pameran bendhelan: Lou-Mari Burnett Co-Pendiri & COO Platform InfinityEventus Internasional Email: [email protected] Telpon: +27829075850 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa slot watesan ing mille lacs.