nion Game Riset LLC ngandika ana sing tambah ing kapentingan ing game sosial dening tanah basis kasino sak Global Game Expo (G2E) 2014, kang rampung ing ana ing Las Vegas carane kanggo nyimpen dhuwit nalika sampeyan duwe masalah gambling. Minangka diantisipasi, game sosial wis digambar sawetara manungsa waé, lan digawe sawetara buzz ing G2E minggu iki," analyst Robert Dharat wrote ing cathetan on Thursday carane kanggo nyimpen dhuwit gambling. Kanggo [tanah adhedhasar casino] operator, iki umumé ing pangenalan saka duweni potensi pinunjul kanggo nglengkapi sing extension account, kasetyan program lan minangka liya kanggo sambungake karo ilang pelanggan uga tetep disambungake karo pelanggan sing wis ana nalika lagi adoh saka fisik properti," Pak Dharat ngandika.e nuding metu sing nalika sosial industri game iki nascent mung patang taun kepungkur, iku wis ngalami évolusi menyang US$2 milyar-plus sektor karo casino-gaya game minangka salah siji saka paling cepet akeh subsectors carane kanggo nyimpen dhuwit lan mungkasi gambling. Pak Dharat kasebut industri njero kang ramalan sing sosial industri game bisa ing paling pindho ing ukuran liwat patang taun sabanjuré carane kanggo ngomong house lengkap ing poker. Kita njaga sing Caesars Hiburan Corp lan MGM Resorts Internasional sing utamané uga-dipanggonke ing game sosial ngarep" ing US, Pak Dharat ngandika.e ditambahake: "Caesars Hiburan kang darmabakti Caesar Interaktif babagan wis samesthine kanggo gawé munggah saka US$200 yuta ing EBITDA [pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation] liwat 12 sasi sabanjuré kanggo 18 sasi, lan iku tetep platform poised (mungkin) kanggo tuwuh liwat disualekno manucure geant casino villenave d'ornon. #8220;MGM wis rampung uga liwat myVegas situs/app (digambarke) ing kemitraan karo PlayStudios Inc liwat suwene rong taun kepungkur, saiki wara-wara teng liwat siji yuta pangguna aktif grafik." manual mesin slot for sale.