Lan ing ngendi wae dheweke fokus wong-wong mau ing mangsa, apa ing felt utawa ing courtroom, sing kamungkinan kanggo tetep cilik salah siji kenek wonder roulette strategie.
Karo kathah saka kesempatan sawise WSOP kanggo muter loro ing AS lan Eropah – ngendi dheweke menang Partouche Poker Demo utama acara a sawetara taun kepungkur – iku ora babagan mikir dheweke bisa nambah loro saka sing hasil kanggo dheweke nerusake dening pungkasan taun siji paningalan jacks sarasota poker. Ing mburi dina, kapercayan wis tombol kanggo Kanggo kang sukses – ngendi dheweke iku fokus efforts dheweke kasus gambling ing supreme pengadilan. Lan banjur ana kang dheweke konsistensi: kabeh sing winnings wis teka liwat enem taun span tinimbang kang clumped kabeh bebarengan ing siji taun saka roto-apik gambling cilik ing filipina. Ing WSOP wis teka munggah ing mung sawetara sasi supaya dheweke bakal bisa kanggo fokus ing nyoba kanggo menang dheweke kapindho gelang ing acara mbukak, kang bakal dasi dheweke karo Kathy Liebert kanggo paling tau dening wong wadon. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gambling bisa nggawe sampeyan sugih.

Ana kathah saka alesan kanggo mikir sing asil sing apik barometer saka mangsa hukum karir kanggo Brooklyn-lair, Yale-educated Selbst, sing ngandika dheweke sumerep akèh ing umum antarane poker lan hukum wiwit loro padha gumantung ing analisis lan deduktif pertimbangan. Karo wektu sethitik liyane ing dheweke tangan saiki sing sekolah hukum wis metu saka cara, dheweke uga bakal bisa kanggo mlumpat bali menyang awis game gambling kasus hukum afrika kidul.
Dheweke ora bener agung durung wiwit dheweke wis ora dijupuk bar ujian, nanging nalika dheweke ora – paling kamungkinan ing taun sabanjuré utawa loro, dheweke ngandika dheweke bakal bisa kanggo doyo dheweke dhewe tiket kanggo dawa lan ngedalaken woh karir, yen dheweke poker asil apa-apa kanggo pindhah dening. (Dicokot saka roto-apik sing iki di buwang ing ana – telung utama menang kanggo $3.36 yuta liwat course saka siji taun tanggalan – mung ndadekake dheweke hasil sing luwih nyengsemaken.) Kanggo wektu kang, sanadyan, hukum judhul kanggo back burner lan Selbst arep kanggo fokus ing poker sepisan maneh texas holdem poker menang dhuwit nyata.