Kang ekstensif pembayaran latar mburi luwih meningkat dening 14 taun ngginakaken ing Barclaycard lan Barclays Bank kasus gambling ing afrika kidul.

Paul ndadekke kasugihan saka pengalaman ing loro pembayaran lan gambling sektor, teka kanggo Betcade saka pembayaran panyedhiya layanan Skrill sawise perusahaan sukses sale kanggo Optimal Pembayaran (Paysafe PLC), ing ngendi dhèwèké Global VP kanggo bisnis saka 2013 gambling bisa kiamat urip. Kanthi iki ing atine lisensi anyar bakal mesthekake yen Betcade ngawasi dening FCA lan bisa kurban layanan pembayaran kanggo konsumen ing UK lan Eropah texas holdem poker karo kanca-kanca.

Sawise pemain nginstal Betcade lan ngundhuh sing favorit nyata-dhuwit app, manajemen, nganyari lan celengan sing rapi texas holdem poker karo kanca-kanca online. Diakoni tandha liyane milestone pinunjul kanggo Betcade, njupuk Betcade nawakake sawetara sing kebak aman seluler pembayaran processing layanan kalebu; kertu kredit, debit kertu, ewallets, pindhah bank lan liyane kanggo pelanggan ing UK lan Eropah kanggo industri gambling texas holdem poker menang tangan supaya. Didegaké kanggo nggawe page ekosistem Android khusus kanggo game, Betcade kang tim eksekutif wis werna jero ing game lan seluler industri texas holdem poker karo dhuwit nyata.