Heller ngandika iku ana "kritis sing soko mengkono taun iki" ing tingkat federal sadurunge luwih serikat tindakake timbal Delaware ing maringaken aturan sing ngidini ngembake cat gambling online opsi. Aku mesthi ora diskon posisi kang .. slot mesin ing tembung liyane. Pro-Dewhurst SuperPAC wungu total $280k sak Mei lan juni, kang $250k teka saka Adelson slot mesin ing kuala lumpur. Dean Heller (R-NV) wis nanggapi kanggo komentar digawe sadurungé iki minggu dening kang Demokratis pasangan, Senat Mayoritas Pimpinan Harry Reid, sing Heller (digambarke tengen) bakal Reid kang go-kanggo wong kanggo drumming munggah GOP support kanggo online poker bill cobbled bebarengan dening Reid lan Sen slot mesin ing oklahoma city.
Aku uneg-uneg sing sah." Sing ngandika, Heller ngandika ora gati Adelson swara minangka "lagi wae kuwat utawa kurang penting saka sopo wae liya sampeyan bisa nulis mati gambling expenses. kabeh mau duwe idea saka apa kita nyoba kanggo push ing gaweyan iki." Gosip wis iku sing Reid lan Kyl sing nyoba kanggo ngedol mamang Republik ing aturan dening stressing sawijining (kacarita) damel kiat saka larangan marang online olahraga totoan lan gambling casino sing ing taun 2006 Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak, nalika carving metu loophole kanggo Nevada-diatur online poker. Iku mung bagéyan saka teka-teki." Nanging kanggo paraphrase sing lawas Kewan Farm adage, sawetara bagéan saka teka-teki sing luwih witjaksono saka liyane sampeyan bisa nulis mati casino losses ing pajak.