Saiki berlaku kawicaksanan nuduhake bakal ana sawetara uptick ing bisnis lalu lintas mengko taun iki, karo luwih ngelingke recovery ing 2022. Nanging, ana liwat ana lalu lintas tetep tantangan amarga saka lack saka konvènsi lan patemon kegiatan texas holdem poker karo kanca-kanca online. Operator liyane, kalebu MGM Resorts Internasional (NYSE:MGM), sing nuduhaké nyengsemaken pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, depreciation, amortization, lan di toto maneh utawa rent biaya (EBITDAR) wates tren.

Nanging ngakoni "kalem domestik vaccinations lan kahanan sing durung mesthi gegayutan virus varian" ana masalah worth ngawasi texas holdem poker menang tangan supaya. Sing panggolekan domestik paling gedhé casino hub ing jangkah kanggo nggayuh pre-pandemi revenue game cepet saka samesthine texas holdem poker karo dhuwit nyata.

Kuwat domestik lalu lintas cukup kanggo riset tenan kanggo ngira-Sin City bakal bali kanggo 2019 tingkat ing 2023, munggah saka forecast sadurunge 2024. Kita wis diubah kita Las Vegas Strip recovery pemanggih kanggo nggambarake bali lengkap kanggo pemandangan-pandemi bathi dening 2023 tinimbang 2024," ngandika Fitch.
"Bathi sing saiki digambaraken dadi mudhun bab 20 persen lan enem persen ing 2021 lan 2022, mungguh, relatif kanggo 2019, dibandhingake karo kita forecast sadurungé sing revenue bakal mudhun 50 persen lan 20 persen ing 2021 lan 2022," agensi tingkat terus. Sing bullish tandha nalika ngelingi Macau, china iku adoh luwih gedhe pasar kanggo perusahaan sing tumpukan rechargeables aaa geant casino. "MGM Resorts, contone, sing dilapurake 20 persen EBITDAR wates ing kawitan-waktu 2021, kang bandingke karo dhuwur-20 persen EBITDAR wates wis pandemi, lan terus wates wutah kamungkinan saindhenging taun," miturut Fitch. Las Vegas Strip kang mbalek saka coronavirus pandemi wis teka bebarengan liyane kanthi cepet tinimbang analysts lan ahli ramalan tukang sokong saka kalanggengan 2 mbukak kunci pet slot.