Clark County Kepala Distrik Judge David Barker mrentah ana sing Las Vegas Sands wis kasedhiya ora anyar latar kanggo mbusak Distrik Judge Elizabeth Gonzalez saka salah mandap cilik marang perusahaan. Pokrol kanggo mantan Sands China eksekutif Steven Jacobs sing resisting paling anyar efforts dening Las Vegas Sands Corp ngendi kowe ketik gambling losses ing 1040. kanggo mbusak hakim diutus kanggo kang salah mandap tuntutan hukum ngendi kowe golek rtp ing mesin slot. Padha argue sing Las Vegas Sands lan Sheldon Adelson, perusahaan ketua lan CEO, "sing sethitik luwih saka pengadilan bullies sing nyoba kanggo ngancem lan meden-medeni sapa sing wani nglawan sing siasat." Pangareping Clark County Distrik Judge David Barker wis dituduhake kang bakal aturan dening dina apa Distrik Judge Elizabeth Gonzalez bakal tetep ing cilik ngendi kowe ketik gambling losses ing tax bali.
Ing musuh brief diajukake pungkasan ana, pokrol kanggo Jacobs argue sing Las Vegas Sands wis presented ora anyar kasunyatan utawa hukum sing ngidini reconsideration saka Barker sadurungé tinolak kanggo disqualify Gonzalez. "Ora ana siji wis bingung dening LVSC gol," wong wrote.
"Iku nggoleki luwih wektu tundha, lan bakal ngomong apa-apa kanggo sabotage nyoba ing tumindak." "Ing bukti-bukti ingkang dipun wastani' salah ora mbukak kanggo serius debat," pengacara ditambahake sampeyan bisa tarik ing texas holdem. "Padha account pengadilan minangka condhong marang wong-wong mau kuwi sing sembarang salabetipun ngatur ora gagang saka wrongdoing nanging kudu dadi produk saka gagal kaputusan-maker. Unremarkably, logika dictates digunakake." Las Vegas Sands juru wicoro Ron Reese, ing selasa pesen email, mbelo perusahaan efforts kanggo mbusak Gonzalez sampeyan bisa pindho pamisah ing blackjack.

"Kita wis dipindhah kanggo disqualify hakim ing sisih amarga saka kasih benefiting Jacobs lan pokrol sampeyan bisa pindho mundhakaken ing poker. Iku ngirim teka minangka ana surprise kanggo sapa waé sing bakal padha kaya kanggo njaga sing kauntungan." sampeyan bisa pindho nang ing roulette.