DraftKings CEO Jason Robins ngandika ngirim PASPA repealed, kang perusahaan bakal katon kanggo njaluk ing olahraga totoan game.

Minangka galaxy ditambahi lan DFS kepincut liyane lan liyane mata, iku dadi dikenal sing hiu, aka pros sing padha muter volume dhuwur, padha reaping uga liwat 90 persen saka financial ganjaran.2016 fitur ing New York Times teka karo judhul, "Carane Saben Fantasi Industri Olahraga Dadi Pembuangan Menyang Suckers." Ing mbabarake, a DFS pro diterangno, "Ing idea sing situs iki ana supaya sing biasa wong lanang bisa nggawe sing akèh dhuwit muter saben fantasi olahraga malah ditinggalake. Sing per-a jajak pendapat anyar conducted dening Washington Post lan University of Massachusetts sampeyan bisa pindho nang ing roulette.
Sak desember pangrungon, wong-wong ing Washington courtroom felt sing mayoritas katetepan ketoke sih negara kang pitakonan sing ing olahraga totoan ban unconstitutional. Nanging karo Supreme Pengadilan US saiki reviewing constitutionality saka Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA), lan masyarakat umum kang ganti mratelakake panemume ing olahraga gambling, lan DFS wis cepet ilang akeh saka sawijining luster combien de casino a langkawi.
Eilers lapuran sing 2018 fees entri sing samesthine kanggo tuwuh mung rong persen comanche star casino walters oklahoma. Banjur sawise uga kedaden, minangka New Jersey kasil nyuwun Supreme Pengadilan US kanggo review PASPA comanche star casino panggangan menu. Eilers & Krejcik opine saklawasé saben KITA penggemar olahraga wis krungu bab DFS casino gambling ing florence italia. Jeneng amba kaya NFL nduweni Robert Kraft lan Jerry Jones, lan multibillion-dollar perusahaan kayata Disney, Comcast, lan Yahoo, duwe kabeh nandur modhal ing saben olahraga fantasi casino gambling ing cabo san lucas.