riset privasi unit saka pamaréntah Macau kang Ekonomi Pembangunan Pbb wis ing desember 2017 bayar rong pasinaon sing mungguh dianggep jeksa agung bisa ngetokake saka apa iki kasebut "ukuran moderate" ing hubungan kanggo pangembangan saka kutha industri game.n Ekonomi Biro wakil nyatakake ing email balesan ing Cina kanggo GGRAsia bab wektu kanggo release saka laporan: "saya boten mesthi faktor ekonomi donya katon supaya adoh ing taun iki [2018] – utamané miwiti saka setengah kapindho taun – nggawa werna-werna derajat saka impact kanggo negara sing beda-beda lan ekonomi regional lan pamilike prospek." unsur tombol saka umum privasi gegayutan game ing sawetara taun sabanjuré apa sing bakal kelakon nalika enem saiki casino lisensi entek ing tanggal salah siji ing 2020 utawa 2022 comanche star casino panggangan menu. Macau kang Eksekutif, Fernando Chui Sai Ing, kasedhiya ora panuntun dhumateng ing prakara ing pemerintah lokal Privasi Alamat kanggo 2019, kang njupuk panggonan ing November.anyar wigati ditanggepi dening Morgan Stanley disaranake sing pitakonan bab nyegerake Macau kang game lisensi ora bakal mantun ing 2019. casino gambling ing florence italia.