Diwenehake sing waktu katelu biasane slowest mangsa kanggo gambling online, CryptoLogic kang asil Q3 padha isih kuciwo ing pirang-pirang tingkat casino gambling ing cabo san lucas. Kanggo miwiti karo, perusahaan durung pengalaman mangsan uptick dikarepake biasane katon ing September lan nalika iku durung, iku uga ing ngisor iki tren sajarah casino gambling ing atlanta georgia. Kanggo waktu, perusahaan kacarita 36 persen populasi ing bathi kanggo $6.1 M casino gambling ing boston ma. Senadyan rollout branded game dening perusahaan anyar idin, revenue nomer padha lackluster pompeii slot mesin menang amba. Perusahaan disetel kanggo njupuk pendekatan beda, karo fokus menyang nglereni biaya pompeii slot mesin mbayar meja. Sing siji bab ora pegawe kepengin krungu, iku perusahaan pirembagan kanggo "werni nglereni wektu". Perusahaan announced sing bakal njupuk lan agresif pendekatan menyang di toto maneh sawijining lan abang saka biaya ponca city ok osage casino.
Q2 asil padha ora biasa salah siji, perusahaan kacarita 33,5 persen nyuda saka periode sing kanggo $6.7 M lan asil maneh padha ngaruh dampak dening nyuda ing revenue casino carane akeh tax dijupuk saka casino winnings. Dadi, iku ora akeh saka surprise sing CryptoLogic siap kanggo njaluk serius babagan nolak getihen, lan ngencengi ngawut-awut ing admin biaya. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.