ull-taun 2017 tabel revenue tindak mudhun dening 9,2 persen taun-taun kanggo saklawasé KRW515.42 milyar, saka kira-kira KRW567.81 milyar taun sadurungé.o katrangan ing alasan kanggo taun-taun revenue fluktuasi diwenehi ing perusahaan saben wulan nganyari.utawa desember 2017, Swarga Co kang kanthi jumlah ongko revenue casino iki munggah 16.7 persen saka sadurunge-taun periode, kanggo kira-kira KRW51.80 milyar. carane akeh tax wis withheld saka gambling winnings.