On Thursday, Politico diterbitake artikel sing sinaoni Zinke jadwal, lobbying dhaptaran lan dokumen liyane, kang nunjukaké sing Zinke lan senior liyane Interior pejabat wis macem-macem rapat-rapat lan telpon telpon karo MGM lobbyists, uga karo Nevada Sen. Dean Heller lan Rep.
MGE kang Coklat disabetake wry wigati ing reaksi kanggo Politico laporan, matur Timur Windsor project wis dianakaké munggah dening "a dicokot saka obfuscation" ing tingkat federal. MMCT wis uga wis kanggo menehi hasil karo federal Bureau of Indian Urusane (BIA), kang wis durung sarujuk suku' dibenakake game kompak karo negara, senadyan mati 45-dina jendhela kang BIA dibutuhake kanggo nanggepi panjalukan kuwi situs slot bisa simpenan pulsa indosat. Ing salah siji cilik, MGM nyewo mantan Interior Sekretaris Gale Norton kanggo lobi ing masalah related kanggo Connecticut suku 40 kobong panas slot oyna. MMCT juru wicoro Andrew Doba ana kurang amal, matur gangguan iki "100% bab delaying us kanggo anggere [MGM] bisa bisa." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre 40 kobong panas slot free. Ing desember, suku lan negara digugat ing Departemen US saka Interior (DOI) lan sawijining Sekretaris Ryan Zinke liwat wektu tundha iki 40 kobong panas free slot.
Norton wiwit digunakake ing MGM atas ing oktober 25, mung siji dina sadurunge Interior pejabat hubungi suku kanggo klarifikasi ing apa departemen ngirim ndherek dhewe ing jeksa agung bisa ngetokake liwat casino sing ora kang dibangun ing suku tanah la cabana beach resort casino alamat. Tandha Amodei, nalika suku-suku' dibenakake kompak request ana ing Zinke kang mejo la cabana beach resort & casino oranjestad aruba. Connecticut katelu suku casino bakal miwiti construction mengko sasi iki, senadyan federal "obfuscation" dening saingan MGM Resorts la cabana beach resort casino. Ing MMCT Sukan rencana kanggo mbangun $300m casino mati suku tanah ing sisih lor negara wis stymied dening MGM, kang kepengin kanggo mbangun dhewe Connecticut casino ing Bridgeport.