Icahn uga disebut metu casino kang union kanggo kang short-mriksani bab ngluwari kang plans sac a dos roulette pour maternelle. Nanging casino wis rusak dhuwit tangan liwat ajiné lan, tanpa negara bailout, Icahn pracaya sing casino bakal nggabungake papat liyane Atlantic City kasino sing wis ditutup lawang taun iki. Dina sawise Trump Hiburan Resorts announced sing ngrancang kanggo njaga Trump Taj Mahal mbukak liwat November, billionaire investor Carl Icahn sang adoh luwih pesimis tune, mulangi Associated Press sing Trump Taj Mahal "bakal meh mesthi cedhak". "Sakbenere, sawetara saka panasehat wis marang kula sing yen kutha lan negara durung teka munggah karo dhuwit, padha ngene dadi mengkono kula gedhe sih." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sac a dos roulette pour chien. "Iku pancene hard kanggo ngerti apa pracaya saka wong maneh," McDevitt marang Associated Press. Icahn ngandika plans kanggo ngurmati menehi hasil kanggo ndarbeni casino kang utang lan inject $100 yuta saka dana dhewe.

"Reprehensibly, uni, tinimbang nggarap lan nyoba kanggo bantuan perusahaan kanggo njaga Taj urip, tinimbang dilakoni kabeh kanggo numpes kamungkinan saka nyimpen proyek saka liwat 3.000 karyawan." Nanging presiden uni Bob McDevitt dicet gambar sing beda, nelpon investor kang usaha kanggo cut mati uni keuntungan massive langkah mundur sing pemilik saka daddy amba casino. "Iku cantik aneh kanggo ngomong sing arep kanggo bantuan, nalika sampeyan miwiti metu minangka lone wolf ripping adoh buruh' kamlaratan lan kamulyan sing slot n kuwi.