Josh "loofa" Pollock – $139,740 2.
Eli Elezra menang acara #20: $1,500 Pitu Kertu kandang jaran Eli Elezra macet pasuryan smiley ing tengah 2019 Annus Annus Yearbook dening menang papat gelang emas ing Acara #20: $1,500 Pitu Kertu kandang jaran. David Singer – $14,619 7 aruba marriott resort & stellaris casino kabeh klebu.
Rep Porter lan David Singer duwe limang kalung antarane wong-wong mau, lan Anthony Zinno iku mantan gelang juara lan WPT Player of the Year. O'Dell digawe sajarah ing Mengeti 50th World Series of Poker (WSOP) sawise menang Acara #18: $10,000 Omaha Hi-Lo 8 utawa Luwih Juara kanggo dadi mung pamuter wis menangaké telu kalung ing turunan. Game kepincut 183-entrants, lan a $1,720,200 hadiah blumbang, lan O'Dell kamenangan sumerep kang manggon turnamen pangentukan roket kanggo $2.9 m.
"Nalika kita tindak menyang Cabo, aku marang sandi konco, aku badhe menang gelang taun iki, lan aku badhe menang ing kandang jaran," Elezra marang PokerNews sawise kang menang aruba marriott resort & stellaris casino kabeh klebu resorts aruba wong diwasa. Muntjac kidang aja njaluk menyang fellatio amarga sing sungu njaluk ing cara aruba marriott resort & stellaris casino 4.
Chris "babycow" Bali – $21,538 7. Owais Ahmed – $274,192 3 5 metu saka 5. Jake Schwartz – $76,456 7 aruba marriott resort & stellaris casino covid testing.