Panjenenganipun alleges kang ana korban saka boardroom kudeta lan bakal pindhah menyang pengadilan ing Tokyo sasi sabanjuré ing upaya kanggo perang maneh kontrol sing performing ing soaring eagle casino. Ing ngisor iki Universal utang ana, pokrol kanggo Wynn Resorts ngandika sing padha dimaksudaké kanggo pencet ahead karo tuntutan hukum marang Okada nanging relented nalika Okada applied kanggo tetep hakim supaya kanggo ngilangi cilik marang Universal sing poker face bab. Okada didegaké Universal meh 50 taun kepungkur, nanging iki ngusir saka papan pungkasan mangsa panas liwat claims sing padha wis misappropriated perusahaan dana.

Kanggo complicate prakara, nalika Universal counter-digugat Wynn Resorts, mantan Mrs Wynn gabungan cocog, ing gaweyan kanggo ngranggeh kontrol saka enggo bareng dheweke belterra casino resort belterra drive ing florence. Wynn dhewe saham wis bubar wis weakened dening divorce utang karo Elaine Wynn, uga Wynn Resorts co-pendiri, ing kang saperangan sarujuk kanggo pamisah enggo bareng 50-50 belterra casino resort & spa foto. Wynn Resorts dibukak tindakan marang Okada lan Universal ing 2012, suwung Jepang billionaire saka bribing a Philippine resmi kanggo menang persetujuan kanggo casino resort project sing dadi Okada Manila belterra casino resort 777 belterra drive florence ing 47020. "Aku ora bisa njaluk bali enem taun pungkasan saka gesang kawula, nanging saiki donya mangerténi apa aku wis dikenal kabeh bebarengan: aku resik," ngandika Okada ngandika ing statement resmi on Monday seneca allegany casino harun lewis.