Ing Maret, DOJ nyatakake iku bakal wektu tundha pelaksanaane sawijining anyar mratelakake panemume nganti agêng-juni kanggo ngidini online operator ing negara sing saiki wis aktif online gambling rezim kanggo nggawa menyang operasi selaras aku bisa ngganti pendhaftaran telpon ing slot. Pennsylvania online gambling bukak bakal nggawa nomer aktif online serikat kanggo papat, gabung Delaware, Nevada lan New Jersey aku bisa ngganti ambalan slot ing asda. Negara uga wis disetujoni online lan seluler olahraga totoan, lan Penn Manggon dipetik PGCB juru Doug Harbach matur sing iki digital wagering operasi ana kamungkinan kanggo miwiti ing sabanjure loro utawa telung minggu.

Sadurunge pangrungon, DOJ nyoba kanggo njlentrehake sing anyar mratelakake panemume ora aplikasi kanggo negara lotteries, kang gumantung ing salib-wewatesan lalu lintas data kanggo kurban nasional produk kayata Powerbll wc slot - hendel vrij/bezet mat zwart. Ing januari, PGCB pitunjuk online sawijining idin kanggo mriksa operasi sing kanggo mesthekake padha netepi karo DOJ anyar mratelakake panemume wc slot uit deur halen. Negara disetujoni perlu aturan cara bali ing oktober 2017 wc slot vrij bezet gamma. On Wednesday, Pennsylvania Game Kontrol Papan (PGCB) exec direktur Kevin O ' Toole dikonfirmasi sing negara kang gambling online idin bakal ngankat kanggo miwiti casino lan poker produk minangka juli 15 wc slot 5mm stift zwart. Preduli, rusak katelu kamungkinan bakal mréntahaké ngatur, lan Barbadoro mbadek sing cilik iki "kamungkinan arep kanggo bisa mantun dening Supreme Pengadilan US salah siji cara." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Ing PGCB online casino/poker timeline katon dadi hedging sawijining bets ing kasil saka New Hampshire legal perang karo DOJ.