SANDS KÉLANGAN paling ANYAR BID KANGGO BOOT GONZALEZ SAKA JACOBS TUNTUTAN hukum Kanggo ngrekam, Sands ora tansah njaluk sawijining cara belterra casino resort & spa foto. Utang perlu kanggo bakal dikonfirmasi dening Nevada Game Komisi ing rapat sabanjuré ing Mei 19. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre belterra casino resort 777 belterra drive florence ing 47020. Dadi, kanggo jumlah munggah, Sands mbayar $47.4 m kanggo mutusake masalah ing DOJ complaint, $9j kanggo nggawe SEC katon cara liyane lan saiki $2m kanggo njaga NGCB mati maneh seneca allegany casino harun lewis. Ing kajaba iku kanggo Cina konsultan pembayaran, complaint uga melu Sands' 2013 non-tuntutan ukum menehi hasil karo Departemen Kehakiman US liwat Sands' omong-omongan karo casino dhuwur-roller sing dinuga moonlighted minangka methamphetamine supplier ngirim request kanca zynga poker.

Ing NGCB ditanggepi a statement matur Sands iki madhep loro counts saka nglanggar syarat-syarat sawijining Nevada lisensi game ngirim zynga poker kripik kanca-kanca. Pungkasan sasi, Sands mbayar $9j kanggo njaluk US Securities and Exchange Commission (SEC) kanggo nyelehake sawijining satelit menyang Sands' funneling saka mayuta-yuta dolar kanggo Cina konsultan kanggo arang banget murky tujuan seneca allegany casino lan resor nomer telpon.