Liyane mentas, Cordish Game vigorously ngoyak dhewe €3b Madrid project nanging gagal kanggo ngamanake dipengini ngilangi ing tax tarif lan tanah nggunakake.

US operator casino Hard Rock Internasional (HRI) wis diwenehi lampu ijo kanggo nerusake karo sawijining integrasi project resor ing Spanyol katalan wilayah seneca allegany casino lan resor nomer telpon. Spanyol wis kuburan kanggo akeh bakal-bakal resor gawe sac a dos roulette batman.
Umum upacara rincian HRI kang plans wis samesthine ing sabanjure sawetara minggu sac a dos roulette cheval. Kabar menehi HRI telung taun kang kanggo mbukak resor kang €700m phase pisanan, kang bakal operate ing banner saka Hard Rock Hotel & Casino Tarragona sac a dos roulette beyblade.

Ing phase pisanan bakal fitur 1,200 slot, 100 tabel game, loro hotel aturan 1,100 kamar ing total, toko shopping, 6k-alun-meter kolam renang lan 15k-jog téater apa wektu pangiriman slot dadi kasedhiya sainsburys. Kanggo taun, US operator casino Las Vegas Sands ngoyak Madrid wilayah mega-resor dikenal minangka EuroVegas sadurunge menehi munggah ing 2013 sawise mboten saguh kanggo gawe uwong yakin pamaréntah kanggo santai udud njero ruangan aturan. Situs HRI kang project cedhak kanggo Barcelona bandara internasional, lan jeneng asli kanggo project iki Barcelona Donya (lan banjur BCN Donya) sadurunge kutha dewan ngalang. Countdown kanggo pembangunan resmi bakal miwiti sapisan HRI submits €10m simpenan lan secures perlu bangunan ijin. Preduli, HRI wis kira-kira sing resor, sawise kebak operasional, bakal nyedhiyani taunan €1.3 b ngedongkrak ekonomi lokal.